Ամառվա հիթը՝ մարինացված կանաչ լոլիկ
Advertisement 1000 x 90

Ամառվա հիթը՝ մարինացված կանաչ լոլիկ

Բաղադրիչներ

  1. Կանաչ լոլիկ – 1 կգ
  2. Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
  3. Քացախ (9%) – 50 մլ
  4. Աղ – 1 ճ/գ
  5. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
  6. Սխտոր – 1 պճեղ
  7. Սամիթ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկը կտրատել:
  2. Սխտորը և կանաչին մանրացնել, պղպեղը խորանարդաձև կտրատել:
  3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ծածկել կափարիչով և դնել սառնարանը՝ 12-24 ժամ մարինացվելու:
  4. Լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը