Թարմացնող աղցան կաղամբով և շատ օրիգինալ բաղադրիչով
Advertisement 1000 x 90

Թարմացնող աղցան կաղամբով և շատ օրիգինալ բաղադրիչով

Բաղադրիչներ

  1. Երիտասարդ կաղամբ – կես գլուխ
  2. Ռուկոլա – 70 գ
  3. Չորահաց
  4. Թունա ձուկ – 1 բանկա
  5. Աղ և սև պղպեղ
  6. Թթվասեր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաղամբը բարակ կտրատել, լցնել ամանի մեջ:
  2. Ռուկուլան (կարելի է փոխարինել մաղադանոսով կամ սամիթով), մանր կտրատել և ավելացնել կաղամբին:
  3. Լցնել չորահացերը:
  4. Այնուհետև ավելացնել թունա ձուկը՝ նախապես պատառաքաղով տրորելուց հետո:
  5. Համեմել աղով, համեմունքներով, լցնել թթվասերը, լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը