Բուլղարացի պրոֆեսոր Խրիստո Մերմերսկին կյանքի կեսը զբաղվել է հատիկավորների, հատկապես՝ ցորենի հետազոտությամբ: Նրա գիտական փորձերը տվել են միանգամայն անսպասելի արդյունքներ: Նա գտել է առողջության և երկարակեցության իր բաղադրատոմսը, որն օգնում է նույնիսկ անհույս հիվանդ մարդկանց: Հիմնական բաղադրիչը ծլեցրած ցորենն է:
Ծլեցրած ցորենի հատիկների զարմանահրաշ հատկությունների մասին գիտեին դեռ հինավուրց ժամանակներում: Տարբեր տեղերում այն օգտագործել են շատ հիվանդությունների բուժման համար: Մերմերսկին պնդում է, որ այդ սննդամթերքը մաքրում է արտերիաները և արյունատար անոթները, պաշտպանում է սրտային հիվանդություններից, վերացնում է երիկամների քարերը, ամրացնում է իմունիտետը, բարելավում է մարսողությունը և նույնիսկ կանխարգելում է քաղցկեղային հիվանդությունները:
Ինչպես ծլեցնել ցորենը
- 400 գ թարմ, կանաչ ցորենը տեղավորել ապակյա տարայի մեջ:
- Որպեսզի հատիկները սկսեն ծլել, ջուրը լցնել այնպես, որպեսզի այն 3 սմ բարձր լինի հատիկներից:
- Ցորենը թողնել 12 ժամ: Դրանից հետո լվանալ հատիկները քամիչում և չորացնել դրանք:
- Հատիկները թողնել: Առաջին ծիլերը կհայտնվեն արդեն 24 ժամ հետո:
Պրոֆեսորն ասում է, որ գիտի երիտասարդության, առողջության, երկարակեցության, թարմության և առույգության աշխարհի ամենալավ բաղադրատոմսը: Սկսեք օգտագործել այս միջոցը և Դուք կարող եք բարելավել Ձեր օրգանիզմի աշխատանքը:
Բաղադրիչներ
- Կիտրոն – 15 հատ
- Սխտոր – 12 հատ
- Բնական մեղր – 1 կիլոգրամ
- Ծլեցրած ցորեն – 400 գ
- Ընկույզ – 400 գ
Պատրաստման եղանակը
- Մանրացնել ծլեցրած ցորենը, ընկույզը և սխտորը:
- Մանրացնել 5 կիտրոնը կեղևով և բոլոր մթերքները խառնել թասի մեջ:
- Մնացած 10 կիտրոնի հյութը քամել և ավելացնել զանգվածին: Լավ խառնել:
- Ավելացնել մեղրը: Զանգվածը խառնել գդալով և տեղավորել բանկաների մեջ:
- Խառնուրդը թողնել սառնարանում 3 օր, որպեսզի այն լավ թրմվի:
Քաղցկեղը և այլ հիվանդություններ կանխարգելելու համար անհրաժեշտ է միշտ օգտագործել այս համեղ դեղը: Բուժիչ խառնուրդը կերեք 2-ական գդալ, օրը 3 անգամ՝ սնունդ ընդունելուց 30 րոպե առաջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը