Բերանի տհաճ հոտը կարող է կապված լինել բերանի խոռոչի և ատամների տարբեր հիվանդությունների, ինչպես նաև օրգանիզմի որոշակի պաթոլոգիաների հետ։ Fithacker.ru կայքը գրում է, որ բերանի տհաճ հոտից կարող եք ազատվել ստուգված միջոցով։ Դրա համար անհրաժեշտ է վերցնել բուսական յուղ (ձիթապտղի, արևածաղկի, կտավատի) և մոտ 10 րոպե ողողել դրանով բերանը։ Պրոցեդուրայի ավարտից հետո յուղը սպիտակում է՝ մաքրելով լեզուն, լնդերը,այտերի ներքին հատվածը մահացած բջիջներից։
Կարող եք օգտագործել նաև չիչխանի յուղ. տհաճ հոտը կանհետանա։ Բերանի տհաճ հոտից կարելի է ազատվել նաև հատապտուղների օգնությամբ։ Արդյունավետ կարող է լինել նաև լոռամրգի թուրմը, երիցուկի թեյը։
Կարելի է թրմել նաև ելակի հատապտուղները (3 ճաշի գդալ՝ 250 մլ ջրին. թողեք 4 ժամ)։ Դեղամիջոցն անհրաժեշտ է խմել օրվա ընթացքում 4 անգամ՝ յուրաքանչյուր անգամ բաժակի ¼-րդ մասը։ Արդյունքն ավելի նկատելի կլինի, եթե այն ընդունեք ուտելուց առաջ։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը