Հունական ֆրապպե
Advertisement 1000 x 90

Հունական ֆրապպե

Բաղադրիչներ

  1. Կրկնակի էսպրեսսո
  2. Սառույց – 5 խորանարդիկ
  3. Կաթ – 100մլ
  4. Շաքարի օշարակ՝ ըստ ճաշակի
  5. Հարած սերուցք՝ ձևավորման համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Վերցնել սուրճի մեքենայի մեջ պատրաստված կրկնակի էսպրեսսոն, որը պատրաստվում է 50-60 մլ ջրով և 14 գ սուրճով: Որքան թարմ է սուրճը, այնքան լավն է արդյունքը:
  2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և վայելել թարմեցնող ըմպելիքը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը