Արկոլադ ընկերության հիմնադիր Էմիլ Հարությունյանը ստեղծում է հայկական շոկոլադ բելգիական հումքով: Որակյալ շոկոլադ ստանալը հեշտ բան չէ, դրա համար էլ մինչև Արկոլադի հիմնումը, Էմիլը շոկոլադե կուրսեր է անցել Լեհաստանում, Բելգիայում ու նոր միայն ստեղծել Արմենիայի ու Շոկոլադի խառնուրդը՝ ԱրԿոլադը: Արտադրամասում միշտ եռուզեռ է, շոկոլադագործները, որոնցից շատերը հիմնադրման օրվանից այստեղ են աշխատում, ստեղծում են լավագույնը շոկոլոդասերների համար:
Ամբողջությամբ՝ armradio.am