Սոդան մեղրի հետ խառնելու միտքը տարօրինակ է թվում, որովհետև, ինչպես մենք գիտենք, քաղցկեղի բջիջները սնվում են շաքարով: Բայց տվյալ դեպքում շաքարը միանգամայն այլ կերպ է ազդում:
Քաղցկեղի բջիջներն ի վիճակի չեն լինի օգտագործել շաքարն իրենց հետագա աճի համար, քանի որ սոդան ամբողջովին վերացնում է դրանք: Մեղրը և սոդան կներթափանցեն քաղցկեղի բջջի մեջ և կոչնչացնեն այն:
Բաղադրիչներ
Կերակրի սոդա
Մեղր
Պատրաստման եղանակը
Խառնել մեկ բաժին սոդան երեք բաժին մեղրի հետ:
Բաղադրիչներն այնպես խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
Պատրաստել խառնուրդը ցածր կրակի վրա մոտ 10 րոպե: Միջոցը պատրաստ է:
Օգտագործման եղանակը
Այս դեղամիջոցը պետք է ամբողջ օրվա ընթացքում օգտագործել 3 թ/գ, տևողությունը՝ 1 ամիս:
Այս թերապիայի ընթացքում անհրաժեշտ է խոսափել յուրաքանչյուր տեսակի մսի, շաքարի և ալյուրից պատրաստված մթերքի օգտագործումից:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը