«Գիտե՞ք, որ խաշն ընդունված է ուտել այն ամիսներին, որոնցում առկա է «ր» տառը: Այսինքն՝ սեպտեմբերից մինչև ապրիլ ներառյալ, տարվա մյուս եղանակներին խաշի համար շոգ է: Ռայա տատիկն ասում է, որ խաշը շատ նեղացկոտ ու կամակոր բնավորություն ունի: Եթե այն պատրաստելիս լավ տրամադրություն չունենաս, անպայման զգալ կտա և ճաշակողին կհուշի, որ պատրաստելիս խոհարարը վատ տրամադրություն ուներ»,–տեսանյութին կից գրել է Շալունցը։
«Շատ նեղացկոտ ու կամակոր բնավորություն ունի». տնական խաշի պատրաստման բոլոր գաղտնիքները
| Դիտվել է`
Ամենաընթերցված
Advertisement 1000 x 90
ՇԱԲԱԹՎԱ ԹՈՓ ՆՅՈՒԹԵՐԸ