Fithacker.ru կայքը գրում է, որ այս հին գերմանական միջոցն օգտագործվել է աթերոսկլերոզի, խոլեստերինի բարձր մակարդակի, մրսածության և գրիպի, քրոնիկ հոգնածության դեպքում։ Պատրաստման եղանակը բավական պարզ է։
Բաղադրիչներ
- 2 լիտր ջուր
- իմբիրի թարմ արմատ՝ 3-4 սմ
- 4 պճեղ սխտոր
- 4 կիտրոն։
Պատրաստման եղանակը
Լվացեք կիտրոնը, բաժանեք մասերի, ապա մաքրեք սխտորը, խառնեք կիտրոնի և իմբիրի հետ բլենդերում։ Հարկավոր է խառնել այնքան ժամանակ, մինչև միասեռ զանգված ստանաք։ Լցրեք տարայի մեջ, ավելացրեք 2 լիտր ջուր։ Դրեք կրակին, խառնեք, մինչև եռա, հանեք կրակից և թողեք սառչի։ Սառելուց հետո լցրեք ապակե տարայի մեջ։
Օգտագործման եղանակը
Ըմպելիքը հարկավոր է խմել 3 շաբաթվա ընթացքում՝ ուտելուց 2 ժամ առաջ, 1 բաժակ։ Մեկ շաբաթ դադար տվեք, ապա կրկնեք։ Կարող եք մի փոքր մեղր ավելացնել՝ համը լավացնելու համար։ Արդյունքը պետք է նկատելի լինի արդեն 3 շաբաթ անց։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը