Համի հավելիչ: Պարունակում նատրիումի գլյուտամատ:

Շաքարը փոխարինող հավելումներ:

Տրանսյուղեր: Ցածր որակի բուսական յուղեր են, որոնք հագեցած են ջրածնային հավելումներով:

Քիչ աղով կարմիր խավիար:

Գենային ինժեներիայով ստացված մթերքները:

Շաքարով պատրաստված եգիպտացորենի ձողիկները: Իրականում շաքարի փոխարեն օգտագործվում է ցիկլամատը՝ արհեստաքան շաքարի հավելիչը:

Մարմելադ: Այն ոչ մի կապ չունի ավանդական մարմելադի հետ: Այժմ մարմելադն իրենից ներկայացնում է քիմիական արդյունաբերության հրաշալիք:

Տապակած ֆրի կարտոֆիլն իր բոլոր ձևերում:

Ցանկը շարունակելի է:







