Համի հավելիչ: Պարունակում նատրիումի գլյուտամատ:
Շաքարը փոխարինող հավելումներ:
Տրանսյուղեր: Ցածր որակի բուսական յուղեր են, որոնք հագեցած են ջրածնային հավելումներով:
Քիչ աղով կարմիր խավիար:
Գենային ինժեներիայով ստացված մթերքները:
Շաքարով պատրաստված եգիպտացորենի ձողիկները: Իրականում շաքարի փոխարեն օգտագործվում է ցիկլամատը՝ արհեստաքան շաքարի հավելիչը:
Մարմելադ: Այն ոչ մի կապ չունի ավանդական մարմելադի հետ: Այժմ մարմելադն իրենից ներկայացնում է քիմիական արդյունաբերության հրաշալիք:
Տապակած ֆրի կարտոֆիլն իր բոլոր ձևերում:
Ցանկը շարունակելի է: