Արմեն Մինասյան. «Սևանի ձուկը լավագույնս պատրաստող խոհարարները ու խոհարարներին գնահատողները հենց Սարգսյան եղբայրներն էին»
Advertisement 1000 x 90

Արմեն Մինասյան. «Սևանի ձուկը լավագույնս պատրաստող խոհարարները ու խոհարարներին գնահատողները հենց Սարգսյան եղբայրներն էին»

Արմեն Մինասյանը ֆեյսբուքւոմ գրել է.

«Ես կասկած չունեի, որ Սևանի ձուկը լավագույնս պատրաստող խոհարարները ու խոհարարներին գնահատողները հենց Սարգսյան եղբայրներն էին։

Բայց մի պրոբլեմ կա։ Սևանի ձուկը լավագույն ձևով եփվում ա հենց Սևանի ջրով։ Կասկածում եմ, որ խոհարարներից որևէ մեկն օգտագործած լինի Սևանի ջուր։ Չէ՞որ ջուրն այդ այլևս խմելու չի ու պիտանի է միայն Սարգսյան եղբայրների սկուտերային կայֆերի համար»։



Նման նյութեր