Սամվել Գևորգյանի գրառումը.
Կրկին սպասարկման մասին
Եթե աշխատակիցը պատրաստված չէ, ապա աշխատանքը իր համար դառնում է անհետաքրքիր և, որն ավելի վտանգավոր է անիմաստ: Իսկ սա բերում է անտարբերության: Որպես հետևանք, այն արտացոլվում է հաճախորդների հետ հարաբերություններում:
Իսկ դժգոհ հաճախորդները վնաս են ոչ թե աշխատակցի համար, այլ լուրջ վտանգ բիզնեսի ապագային: Սպասարկաման ոլորտի աշխատակցին, լինի դա հյուրանոց, բանկ, ռեստորան, կամայական այլ ոլորտ, պետք է պատրաստել ինչպես զինվորի` մինչ առաջին գիծ ուղարկելը: Որ բիզնեսը սեփականատերը հասկացավ սա, նա կլինի առաջատարը: