Բաղադրիչներ
- Գազար – 1 հատ
- Ճակնդեղ – 1 հատ
- Խաղող
- Պանիր
- Սխտոր
- Ընկույզ
- Մայնոեզ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
Աղցանը շերտերով դասավորել.
Առաջին շերտ. Միջին քերիչով անցկացրած գազարի վրա ավելացնել խաղողը, համեմել աղով և մայոնեզ տարածել:
Երկրորդ շերտ. առաջին շերտին ավելացնել քերած պանիրը և ճզմած սխտորը, մայոնեզ տարածել:
Երրորդ շերտ. ավելացնել եփած և քերած ճակնդեղը, մայոնեզ տարածել և զարդարել ընկույզով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը