Այս աղանդերը կդառնա աշնան Ձեր ամենասիրելին
Advertisement 1000 x 90

Այս աղանդերը կդառնա աշնան Ձեր ամենասիրելին

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 200 գ
  2. Թթվասեր – 200 գ
  3. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  4. Մեղր – 1 ճ/գ
  5. Դարչին – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը մաքրել, սերմերը հեռացնել:
  2. Մաքրած դդումը շերտատել և շարել ջեռոցի տապակին: Վրան շաքարավազ շաղ տալ: ծածկել փայլաթիթեղով և 10-12 րոպե եփել նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
  3. Դդումները հանել ջեռոցից, սառեցնել: Լցնել թասի մեջ, հարել:
  4. Դդմի խյուսը և թթվասերը շերտ-շերտ լցնել բաժակի մեջ, վրան մի փոքր դարչին լցնել և ավելացնել 1 գդալ մեղր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը