Ամանորյա Գլինտվեյն՝ սպիտակ գինուց
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա Գլինտվեյն՝ սպիտակ գինուց

Բաղադրիչներ

  1. Չոր սպիտակ գինի – 600 մլ
  2. Ջուր -120 մլ
  3. Նարինջ – 1 հատ
  4. Շաքարավազ – 2-3 ճ/գ
  5. Կոճապղպեղի արմատ – 1 հատ
  6. Դարչնի փայտիկ – 1 հատ
  7. Աստղային անիսոն – 2-3 հատ
  8. Հիլ – 2-3 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը և համեմունքները: Եռացնել և 20 րոպե թողնել ցածր կրակի վրա:
  2. Ավելացնել խորանարդաձև կտրատված նարինջը: Եփել ևս 1-2 րոպե:
  3. Ավելացնել շաքարավազը և գինին:
  4. Լավ տաքացնել, մինչև պղպջակներ առաջանան, վերցնել կրակից:
  5. Սառեցնել և լցնել բաժակների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը