Բաղադրիչները՝ 1 թ. գ. օսլա, 1 թ. գ. հեղուկ մեղր, 1 թ. գ. աղ:
Պատրաստման եղանակը՝ Խառնեք մեղրը և օսլան մինչև համասեռ սպիտակ գույն ստացվի, ավելացրեք 1 թ. գ. մանրացված ծովի աղ (կարելի է յոդացված աղ վերցնել):
Լավ խառնեք:
Գերզգայուն կամ շատ չոր մաշկի դեպքում դիմակին 1 թ. գ. կաթ ավելացրեք:
Դիմակը մի քանի շերտով քսեք դեմքին, մինչև վերջանա:
Դիմակը դեմքին պահեք 25 րոպե, հետո լվացեք տաք ջրով:
Տհաճ զգացողությունների, այրոցի, ուժեղ ծակծկոցի դեպքում ավելի լավ է՝ դիմակն անմիջապես լվալ ջրով:
Լավագույն արդյունքի համար այսպիսի դիմակ արեք 2 օրը մեկ, 20 օր: Այդ ընթացքում կստացվի 10 դիմակ անել: