Քչերին է հայտնի, որ սուրճի մրուրը С վիտամինի աղբյուր է և աշխարհի ամենահզոր հակաօքսիդանտը: Դրա կազմում առկա օգտակար հատկությունները 500 անգամ ավելի շատ են, քան կանաչ թեյում: Սուրճի մրուրից պատրաստում են տարատեսակ սնուցող դիմակներ, սկրաբներ, ինչպես նաև դրանք օգտագործում են լոգանք ընդունելիս: Շատերը սուրճի մրուրը համարում են անօգտակար և դեն են նետում, սակայն այդ «թափոնը» ունի երիտասարդացնող ազդեցություն, ինչն ապացուցվել է լաբորատոր կրծողների վրա կատարված փորձերի ժամանակ, հայտնում է gogetnews.info-ն:
Նման նյութեր
Ամենաընթերցված
Advertisement 1000 x 90
ՇԱԲԱԹՎԱ ԹՈՓ ՆՅՈՒԹԵՐԸ