Ինչպե՞ս օգնել տուժածին սննդային թունավորման դեպքում (տեսանյութ)
Advertisement 1000 x 90

Ինչպե՞ս օգնել տուժածին սննդային թունավորման դեպքում

Սննդային թունավորումներից զգուշանալ հարկավոր է մշտապես, հատկապես ամռանը, երբ ինֆեկցիաների հարուցիչներն արագ են բազմանում:
Սննդային թունավորման պատճառ կարող է հանդիսանալ ինչպես տնային պայմաններում պատրաստված, պահածոյացված, այնպես էլ ժամկետանց, սխալ պայմաններում պահպանված սնունդը:
Տեսանյութը կօգնի տեղեկանալ, թե ինչպե՞ս կարելի է առաջին բուժօգնություն ցուցաբերել տուժածին՝ սննդային թունավորման դեպքում:
Հայկական Կարմիր խաչի ընկերություն