Կարտոֆիլի պյուրեն ամենատարածված և ամենասիրելի ճաշատեսակներից մեկն է։ Marketium.ru-ն գրում է, որ այս սննդարար, ունիվերսալ ու համեղ ճաշատեսակն իր ուրույն տեղն ունի աշխարհի շատ ժողովուրդների խոհանոցում։ Բայց… պարզվում է՝ այն կարելի է պատրաստել բոլորովին այլ կերպ։
Ամերիկյան Food Network հեռուստաընկերության գլխավոր խոհարար Թայլեր Ֆլորենսը վերջերս խոսել է պյուրեի պատրաստման այլ եղանակի մասին։ Նրա խոսքով՝ պյուրեն ճիշտ պատրաստելու համար հարկավոր է կարտոֆիլը եփել կաթով։
Ավելացրեք 3 ճաշի գդալ կարագ, աղ և մի փոքր ձիթապտղի յուղ։ Կարտոֆիլը հարկավոր է ևս 20 րոպե եփել դանդաղ կրակին։ Դրանից հետո այն կարող եք տրորել և ստանալ համեղ պյուրե։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը