Բաղադրիչներ
- Ծովախեցգետնի ձողիկներ – 200 գ
- Կոշտ պանիր – 100-150 գ
- Լոլիկ – 2 հատ
- Վարունգ – 2-3 հատ
- Չորահաց – 100 գ
- Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Լոլիկը խորանարդաձև կտրատել:
- Ծովախեցգետնի ձողիկներն օղակաձև կտրատել:
- Խոշոր քերիչով անցկացնել պանիրը:
- Վարունգը երկար ու բարակ շերտերի բաժանել:
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել աղով և մայոնեզ ավելացնել, մատուցել չորահացով:
Նույն աղցանը կարող եք պատրաստել՝ ծովախեցգետնի ձողիկների փոխարեն՝ հավի կրծքամիս օգտագործելով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը