Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու հաջողության բանաձևը. արագ և էժան տորթ
Advertisement 1000 x 90

Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու հաջողության բանաձևը. արագ և էժան տորթ

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2.5 բաժակ
  2. Կեֆիր – 1 բաժակ
  3. Մուրաբա կամ ջեմ (որը նախընտրում եք) – 1 բաժակ
  4. Սոդա կամ փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  5. Շաքարավազ – 1/3 բաժակ
  6. Ձու – 2 հատ
  7. Կարագ՝ կաղապարը պատելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել սոդան մուրաբայի հետ:
  2. Հինգ րոպե անց ավելացնել ձու, կեֆիր, շաքարավազ և ալյուր: Լավ հունցել:
  3. Խմորը լցնել կարագապատ կաղապարի մեջ:
  4. Թխել 1 ժամ, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում (առաջին 30 րոպեում ջեռոցի դուռը չբացել):
  5. Մատուցելուց առաջ վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը