Ամանորյա ամենահամեղ մանկական աղանդերը (լուսանկարներ)
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա ամենահամեղ մանկական աղանդերը

Ինչ է պետք այս շատ հեշտ պատրաստվող և շատ համեղ աղանդերի համար:

Բիսկվիթի համար

4 հատ ձու, 1 բաժակ շաքարավազ, 1 բաժակ ալյուր:

Հիմք՝ գնդիկների համար

8 ճ/գ խտացրած կաթ, 200 գ կարագ:

Շապիկ՝ գնդիկների համար

Շոկոլադե ջնարակ կոնֆետների համար կամ շոկոլադ (150-200գ) + կարագ, կարելի է օգտագործել նաև գունավոր զարդեր կամ կոկոսի քերուկ:

Փայտիկներ

11

Ինչպես պատրաստել

Ձվերի վրա ավելացնել շաքարավազ և հարել 15-20 րոպե՝ մինչև սպիտակելը:

Ստացված զանգվածին ավելացնել ալյուրը, խառնել:

Թխել բիսկվիթը 40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում: Բիսկվիթը թխելու ժամանակ ջեռոցը չբացել:

Պատրաստի բիսկվիթը թողնել հանգստանալու (8-12 ժամ):

Բիսկվիթը մանրացնել բլենդերի օգնությամբ:

Առանձին թասի մեջ խառնել կարագը և խտացրած կաթը, ավելացնել մանրացրած բիսկվիթը, խառնել:

Ձևավորել գնդիկներ 2 սմ տրամագծով, մոտ 1 ժամ դնել սառնարանի մեջ:

Այդ ընթացքում հալեցնել շոկոլադը, քիչ-քիչ ավելացնել կարագը, այնպես, որպեսզի ստացվի միջին պնդության զանգված:

Սառնարանից հանել գնդիկները, դրանց մեջ փայտիկներ մտցնել, պատել շոկոլադով և զարդարել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը