Ավոկադոյով, նռով և ֆետայով սենդվիչներ՝ պիկնիկի, նախաճաշի և անգամ ընթրիքի համար
Advertisement 1000 x 90

Ավոկադոյով, նռով և ֆետայով սենդվիչներ՝ պիկնիկի, նախաճաշի և անգամ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

  1. Տոստի հաց – 1 հատ
  2. Ավոկադո – 1 հատ
  3. Նռան հատիկներ – 2-3 ճ/գ
  4. Ֆետա պանիր – 40 գ
  5. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել տաքացրած տոստերի վրա։
  2. Ֆետա պանիրն ու նռան հատիկները խառնել, լցնել ավոկադոյի վրա։
  3. Պատրաստի սենդվիչի վրա ձիթապտղի յուղ ցողել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը