Լցոնած սոխ
Advertisement 1000 x 90

Լցոնած սոխ

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

 սոխ 2 գլուխ

 գազար 1 հատ

 բրինձ 100 գրամ

 շամպինիոն 150 գրամ

 ձեթ 2 ճաշի գդալ

 աղ

 սև պղպեղ

 կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մաքրել, եփել 20 րոպե, թողել սառչի:

Բրինձն աղաջրում եփել:

Սունկը մանրացնել, գազարը քերել:

Սունկը գազարի հետ տապակել բուսայուղով, խառնել բրինձը, համեմել:

Սոխի վերին մասը կտրել, միջին մասը հանել, պատրաստել թասիկներ:

Սունկով լցոնը տեղադրել սոխի թասիկների մեջ:

Եփել մոտ 10-15 րոպե  200 աստիճանի ջեռոցի մեջ:

Զարդարել, մատուցել: