Երբ իմացա, թե ինչու է հարևանս եփում չամիչը, ես նույնպես այդպես վարվեցի. Իմանալուց հետո դուք նույնպես այդպես կվարվեք:
Վայելելով խաղողի հյութեղ հատիկները՝ մենք ապահովում ենք մեր օրգանիզմը բազմաթիվ վիտամիններով և հակաօքսիդանտներով: Ափսոս, որ այն չենք կարող ուտել ամբողջ տարին: Սակայն տարվա մնացած եղանակներին խաղողին հիանալի կերպով փոպարինելու է գալիս դրանից պատրաստվող չամիչը, որը համարվում է խաղողից ավելի օգտակար:
Չամիչի այս եփուկը իր բազմաթիվ օգտակար ու բուժիչ հատկությունների շնորհիվ ուղղակի անփոխարինելի է բազմաթիվ առողջական խնդիրների դեպքում:
Չամիչը պարունակում է մեծ քանակությամբ կալիում, քչերը գիտեն, որ այն նպաստում է աղիների նորմալ աշխատանքին և օգնում ազատվել փորկապությունից: Նրանում առկա B վիտամինը ամրացնում է նյարդային համակարգը, հիանալի կերպով հանգստացնում և կարգավորում քունը:
Այն խորհուրդ է տրվում օգտագործել սրտանոթային խնդիրների դեպքում: Շատ օգտակար է այս եփուկը տալ երեխաներին բարձր ջերմության դեպքում, երբ նրանց անհրաժեշտ է մեծ քանակությամբ հեղուկ, իսկ այս եփուկը հարուստ է տարբեր միկրոէլեմենտներով և վիտամիններով, որն այդ ժամանակ շատ կարևոր է երեխաների համար:
Չամիչի եփուկը հիանալի կերպով օգնում է օսթեոխոնդրոզի և օստեոպորոզի դեպքում: Տեսանյութի միջոցով ծանոթացեք եփուկի պատրաստման եղանակին և օգտագործեք այս հրաշագործ միջոցը առողջական խնդիրների դեպքում, ինչպես նաև օրգանիզմը վիտամիններով հարստացնելու ու ամրացնելու նպատակով:
Զգուշացում: Չամիչի եփուկը հակացուցված է շաքարային դիաբետով հիվանդներին, տասներկումատնյա աղիքի և ստամոքսի խոցի դեպքում: