Յուրօրինակ գունեղ աղցան` Անի Քոչարից (լուսանկարներ)
Advertisement 1000 x 90

Յուրօրինակ գունեղ աղցան` Անի Քոչարից

Համային յուրահատուկ հատկանիշներով և գունեղ աղցանի բաղադրատոմսը ներկայացնում է լրագրող Անի Քոչարը` Գերմանիայից:

Աղցանը ներկայացնում ենք երկու-երեք պատրաստման եղանակով.

Բաղադրիչներ`

  • Մոցառելա պանիր,
  • Անանաս,
  • Բազուկ,
  • Ընկույզ,
  • Համեմունքներ,
  • Կանաչի ըստ ցանկության,
  • Աղցանը զարդարելու համար կարող ենք օգտագործել նաև նուռ կամ եգիպտացորեն:

Պատրաստման եղանակը

Աղցանում կիրառվող բաղադրիչները պատրաստի վիճակում վաճառվում են սուպերմարկետներում: Ուստի կանայք՝ ովքեր սիրում են պատրաստել, բայց ունեն ժամանակի խնդիր, աղցանի համար անհրաժեշտ պարագաները  կարող են ձեռք բերել արդեն պատրաստի վիճակում:

Խոսքը վերաբերում է ինչպես պատրաստի՝ արդեն կտրատված անանասին, այնպես էլ մարինացված բազուկին: Սակայն մարինացված բազուկի բացակայության դեպքում բանջարեղենը կարող ենք օգտագործել խաշած վիճակում: Մոցառելա պանիրը լինում է և կտրատած, և կլոր գնդիկների տարբերակով: Բաղադրատոմսում ներկայացնում ենք նույն աղցանի պատրաստման մի քանի ձևեր, ուտի պանրի կիրառումը (կտրատված կամ ամբողջական կլոր վիճակում) կարող է լինել ըստ ցանկության: Աղցանի պատրաստման համար անհրաժեշտ է ընկույզը նախապես բովել:

Կանաչիի ընտրությունը տանտիրուհու ցանկությամբ է՝ կարող է լինել համեմ, մաղադանոս կամ սամիթ` մանր կտրատված վիճակում: Աղցանը համեմում ենք թեթևակի աղով և սև պղպեղով:

Ի դեպ`աղցանին առավել գեղեցիկ տեսք տալու համար կարող ենք զարդարել նռան կամ եգիպտացորենի հատիկներով:

scannews.am