Բաղադրիչները
Ծաղկակաղամբ- 1 փոքր գլուխ
Լոլիկ- 2 հատ
Ձու- 3 հատ
Պանիր-50 գր.
Կաթ- 6-8ճ/գ
Սամիթ- մի քանի ճյուղ
Բուսայուղ
Աղ
Պղպեղ
Պատրաստումը
Առանձնացնել ծաղկակաղամբի գլխիկները և մի քանի րոպե խաշել աղաջրում:
Լոլիկները մի քանի րոպեով թողնել եռման ջրում, ապա հեռացնել կեղևները և կիսալուսնաձև կտրտել կամ առանձին կտրտած մի քանի րոպե բուսայուղի մեջ տապակել (ես վերջին ձևով եմ անում):
Ձուն հարել, ավելացնել կաթը, աղ, պղպեղ, կտրտած սամիթ և քերած պանիր:
Տապակը պատել բուսայուղով և մեջը շարել ծաղկակաղամբը, արանքներում լցնելով լոլիկը, վերջում վրան լցնել ձվի զանգվածը:
Դնել ջեռոցը և թողնել այնքան, մինչև պանիրը հալվի և ձուն եփվի:
hay-info.ru