Բաղադրիչները
Ձու՝ 4 հատ
Շաքարավազ՝ 1,5 բաժակ
Վանիլային շաքարավազ՝ 10 գ.
Լիմոնադ՝ 1 բաժակ
Արևածաղկի ձեթ՝ 1 բաժակ
Ցորենի ալյուր՝ 3 բաժակ
Պատրաստումը՝
1. Ալյուրը մաղեք փխրեցուցիչի հետ:
2. Առանձին ամանի մեջ հարեք ձվերը սովորական և վանիլային շաքարավազի հետ: Շարունակելով հարել՝ լցրեք արևածաղկի ձեթը, հետո՝ լիմոնադը: Մաս-մաս ավելացրեք ալյուրը:
3. Խմորը լցրեք կարագով պատված թխելու ձևամանի մեջ: Դրեք ջեռոցը 40 րոպեով 180 աստիճանով: Պատրաստի լինելը ստուգեք փայտիկով: Թխվելուց հետո բիսկվիթը 20 րոպե թողեք անջատված ջեռոցում: Հետո ձևամանը հանեք և անմիջապես միջից հանեք բիսկվիթը: