Սպիտակ ու շագանակագույն հավկիթների մասին բազմիցս խոսվել է: Շարունակ մարդկանց տանջում է այդ հարցը, թե վերջապես, որ հավկիթն է ավելի օգտակար և ինչ տարբերություն կա նրանց միջև: Մի՞թե Անգլիայի թագուհին նախապատվությունը շագանակագույն հավկիթներին տալիս առաջնորդվում է զուտ քմահաճույքով…
Կարծիք կա, որ սպիտակ ձուն նախատեսված է միայն թխվածքեղենի համար. իրո՞ք դա այդպես է:
Իսկ շագանակագույն հավկիթի մի փոքր բարձր գինը սպիտակ հավկիթից վերջնականապես համոզում է մարդկանց, որ առաջինն ավելի օգտակար է:
Սակայն շագանակագույն հավկիթներ ածում են մուգ հավերը, որոնք ավելի շատ են ուտում և նրանց պահելն առավել թանկ է նստում ֆերմերների վրա:
Այսօր ձեզ համար կբացահայտենք այս հետաքրքրական հարցի պատասխանը և հավկիթներ գնելիս այլևս չեք կասկածի, թե որն է ավելի օգտակար: