Միջերկրածովյան մարինադ՝ լոլիկով և ռեհանով
Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե
Բաղադրիչներ
- Լոլիկ՝ սեփական հյութի մեջ – 1 լ
- Կիտրոնի հյութ – 1 հատ
- Շաքարավազ – 70 գ
- Կապար – 1 ճ/գ
- Սխտոր – 5 ատամիկ
- Ռեհան – 100 գ
- Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
- Աղ, սև պղպեղ
Էկզոտիկ մարինադ՝ թթվասերով և նարինջով
Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 360 րոպե
Բաղադրիչներ
- Նարինջ – 1 հատ
- Սխտորի փոշի – 1 ճ/գ
- Ռեհան – 2 թ/գ
- Աղացած հիլ – 1 թ/գ
- Թթվասեր – 600 գ
- Մայոնեզ – 300 գ
- Աղ, սև պղպեղ
Ճապոնական մարինադ՝ սոյայի սոուսով և կոճապղպեղով
Չափաբաժինը – 2-3 կգ միս
Մարինացման ժամանակը – 180 րոպե
Բաղադրիչներ
- Սոյայի սոուս – 200 մլ
- Թերեակի սոուս – 200 մլ
- Լայմ – 2 հատ
- Չիլի պղպեղ – 1-2 հատ
- Համեմ – փոքր փունջ
- Կոճապղպեղ – թարմ – 100 գ
- Քունջութի յուղ – 50 մլ
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը