Շոկոլադե ֆոնդյու
Advertisement 1000 x 90

Շոկոլադե ֆոնդյու

Բաղադրիչներ

  1. Շոկոլադ – 200 գ
  2. Սերուցք – 100 մլ
  3. Մրգեր՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջրային գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը: Ավելացնել սերուցքը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
  2. Ստացված ֆոնդյուն լցնել մատուցվող ամանի մեջ: Մրգերը մանր կտրատել, որպեսզի հնարավոր լինի հեշտությամբ թաթախել շոկոլադե զանգվածի մեջ:
  3. Շոկոլադը կարող եք հալեցնել նաև ֆոնդյուի համար նախատեսված կաթսայի մեջ, որի փոքրիկ կրակը քաղցրեղենը միշտ տաք կպահի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը