Պահքի կերակուր՝ շամպինիոնով ապուր
Advertisement 1000 x 90

Պահքի կերակուր՝ շամպինիոնով ապուր

Բաղադրիչներ

  1. Ջուր – 1.5 լ
  2. Թարմ շամպինիոն – 5-6 հատ
  3. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  4. Գազար – 1 հատ
  5. Սոխ – 1 հատ
  6. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  7. Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
  8. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Գազարը բարակ շերտատել, սոխը մանր կտրատել:
  2. Կաթսայի մեջ բուսայուղով տապակել կտրատված բանջարեղենը:
  3. Սունկը խոշոր կտրատել:
  4. Կտրատած սունկն ավելացնել գազարին և սոխին և տապակել մոտ 2-3 րոպե:
  5. Կարտոֆիլը մաքրել և խորանարդաձև կտրատել:
  6. Կարտոֆիլը լցնել բանջարեղենով և սնկով կաթսայի մեջ:
  7. Ավելացնել եռացրած ջուրը և դնել եփվելու:
  8. Աղ անել և ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը