Բաղադրիչներ
- Ջուր – 1.5 լ
- Թարմ շամպինիոն – 5-6 հատ
- Կարտոֆիլ – 2 հատ
- Գազար – 1 հատ
- Սոխ – 1 հատ
- Բուսայուղ – 2 ճ/գ
- Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Գազարը բարակ շերտատել, սոխը մանր կտրատել:
- Կաթսայի մեջ բուսայուղով տապակել կտրատված բանջարեղենը:
- Սունկը խոշոր կտրատել:
- Կտրատած սունկն ավելացնել գազարին և սոխին և տապակել մոտ 2-3 րոպե:
- Կարտոֆիլը մաքրել և խորանարդաձև կտրատել:
- Կարտոֆիլը լցնել բանջարեղենով և սնկով կաթսայի մեջ:
- Ավելացնել եռացրած ջուրը և դնել եփվելու:
- Աղ անել և ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը