Բաղադրիչներ
- Ձու – 1 հատ
- Ջուր – 220 մլ
- Ալյուր – 70 գ
- Բուսայուղ – 2 ճ/գ
- Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
- Աղ – 1 պտղունց
- Շաքարավազ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Խորը թասի մեջ կոտրել ձուն:
- Ավելացնել ջուրը:
- Ավելացնել աղը, և ըստ ցանկության՝ շաքարավազը:
- Ավելացնել բուսայուղը:
- Խառնել՝ հարելով:
- Ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը:
- Խառնել մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
- Տապակել նրբաբլիթները:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը