Բաղադրիչներ
- Ձու – 4 հատ
- Ալյուր – 150 գ
- Շաքարավազ – 150 գ
- Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Փոքր կաթսայի մեջ խառնել ձուն և շաքարավազը: Այնուհետև կաթսան դնել շոգեբաղնիքի վրա և առնվազն 10 րոպե հարել հարիչով:
- Այժմ ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, խառնել:
- Թխման համար նախատեսված տարան պատել արևածաղկի ձեթով, լցնել խմորը:
- 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում թխել 25 րոպե: Պատրաստ է:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը