Բաղադրիչներ
- Շամպինիոն – 1 կգ
- Աղ – 1 ճ/գ
- Շաքարավազ – 1 ճ/գ
- Քացախ – 1 թ/գ
- Կորեական համեմունք – 1.5 ճ/գ
- Բուսայուղ – 2 ճ/գ
- Սոխ – 2 հատ
- Սխտոր – 2-6 ատամիկ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել սունկը, աղը, շաքարավազը, քացախը և համեմունքը, շոգեխաշել 10 րոպե:
- Ավելացնել բուսայուղը և խոշոր կտրատված սոխն ու սխտորը:
- Շոգեխաշել ևս 5 րոպե, սառեցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը