Եվ պահել 2 օր:
Վարսակի փաթիլներ՝ բանանով և կակաոյով:
Բաղադրիչներ
- Վարսակի փալիթներ – 1/4 բաժակ
- Կաթ – 1/3 բաժակ
- Սովորական յոգուրտ – 1/4 գդալ
- Կակաոյի փոշի – 1 ճ/գ
- Մեղր – 1 թ/գ
- Կտրատված հասած բանան – 1/4 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Բանկայի մեջ ավելացնել վարսակի փաթիլները, կաթը, յոգուրտը, կակաոյի փոշին և մեղրը: Փակել կափարիչով և լավ թափահարել՝ մինչև բոլոր բաղադրիչները միախառնվեն: Բացել, ավելացնել կտրատված բանանը և զգուշությամբ խառնել:
- Փակել կափարիչով և մեկ գիշեր նախաճաշը թողնել սառնարանում: Այն կարելի է պահել 2 օր:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը