Սմբուկը՝ լոլիկով. ստուգված բաղադրատոմս ձմեռվա համար
Advertisement 1000 x 90

Սմբուկը՝ լոլիկով. ստուգված բաղադրատոմս ձմեռվա համար

Բաղադրիչներ

  1. Լոբի – 1 բաժակ
  2. Սմբուկ – 5 հատ
  3. Սոխ – 100 գ
  4. Լոլիկ – 1 հատ
  5. Տոմատի հյութ – 1 բաժակ
  6. Բուսայուղ – 150 մլ
  7. Շաքարավազ – 1 թ/գ
  8. Քացախ – 2 ճ/գ
  9. Աղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սմբուկը մաքրել և կտրատել: Տապակել:
  2. Սոխը և լոլիկը մանր կտրատել և տապակել:
  3. Լոբին նախապես 5-6 ժամով թրջել, հետո եփել:
  4. Խառնել բանջարեղենը, ավելացնել շաքարավազը, աղը, բուսայուղը և լավ խառնել:
  5. Ավելացնել տոմատի հյութը և եփել ցածր կրակի վրա 15-20 րոպե:
  6. Հետո ավելացնել լոբին և եփել ևս 10 րոպե:
  7. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը