Բուրավետ և շատ համեղ բալի մուրաբա՝ մեղրով և հազրեվարդով
Advertisement 1000 x 90

Բուրավետ և շատ համեղ բալի մուրաբա՝ մեղրով և հազրեվարդով

Բաղադրիչներ

  1. Բալ – 800 գ
  2. Մեղր – 450 գ
  3. Կիտրոնի հյութ – 1 հատ
  4. Թարմ հազրեվարդ – 1 ճյուղ
  5. Ծովի աղ – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բալը կիսել և հեռացնել կորիզները:
  2. Բալին ավելացնել մեղրը և հազրեվարդը: Կաթսան դնել կրակին և հասցնել եռման:
  3. Եփել 15-20 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:
  4. Եփվելու վերջում ավելացնել կիտրոնի հյութը և աղը:
  5. Տաք մուրաբան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և ստերիլացնել 10 րոպե, փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը