Բաղադրիչներ
Խմորի համար.
- Փափուկ կաթնաշոռ – 200 գ
- Բրնձի ալյուր – 2 ճ/գ
- Ձու – 1 հատ
- Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
Կաթնաշոռային շերտի համար
- Փափուկ կաթնաշոռ – 170 գ
- Մեղր – 30 գ
Պատրաստման եղանակը
- Տորթի շերտերի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
- Առանց յուղի տապակի մեջ տապակել շերտերը:
- Խառնել կաթնաշոռային շերտի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները:
- Խմորի շերտերի վրա պատառաքաղով անցքեր անել և բոլոր շերտերի վրա կրեմ տարածել:
- Ձևավորել տորթ և զարդարել կաթնաշոռի մնացորդներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը