Շատ համեղ մսային կեքսեր՝ պատրաստված պանրաձվային միջուկով
Advertisement 1000 x 90

Շատ համեղ մսային կեքսեր՝ պատրաստված պանրաձվային միջուկով

Բաղադրիչներ

  1. Աղացած միս – 350 գ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Քերած պանիր – 3 ճ/գ
  4. Սոխ – 1 հատ
  5. Աղ, պղպեղ, քիմիոն, աղացած համեմ՝ ըստ ճաշակի
  6. Թթվասեր – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանր կտրատել սոխը և տապակել:
  2. Խառնել սոխն աղացած մսի հետ, աղ և համեմունքներ ավելացնել, խառնել և լավ հարել:
  3. Պատրաստել միջուկը. հարել ձուն պատառաքաղով, ավելացնել թթվասերը, պանիրը, աղ և պղպեղ ցանել:
  4. Լցնել միսը կեքսերի կաղապարների մեջ, փորվածք անել, յուրաքանչյուրը խճողել միջուկով:
  5. Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ 30 րոպե: Սառեցնել, հանել կաղապարներից և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը