Բաղադրիչներ
- Աղացած միս – 350 գ
- Ձու – 1 հատ
- Քերած պանիր – 3 ճ/գ
- Սոխ – 1 հատ
- Աղ, պղպեղ, քիմիոն, աղացած համեմ՝ ըստ ճաշակի
- Թթվասեր – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Մանր կտրատել սոխը և տապակել:
- Խառնել սոխն աղացած մսի հետ, աղ և համեմունքներ ավելացնել, խառնել և լավ հարել:
- Պատրաստել միջուկը. հարել ձուն պատառաքաղով, ավելացնել թթվասերը, պանիրը, աղ և պղպեղ ցանել:
- Լցնել միսը կեքսերի կաղապարների մեջ, փորվածք անել, յուրաքանչյուրը խճողել միջուկով:
- Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ 30 րոպե: Սառեցնել, հանել կաղապարներից և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը