Բաղադրիչներ
- Անյուղ կաթնաշոռ – 180 գ
- Վարսակի փաթիլներ – 50 գ
- Կակաո – 3 թ/գ
- Կաթ (1%) – 1/2 ճ/գ
- Բնական յոգուրտ – 150 մլ
- Ձու – 2 հատ
- Ալյուր – 2 թ/գ
- Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Վարսակի փաթիլները լցնել յոգուրտի մեջ, թողնել 10 րոպե:
- Կաթնաշոռը խառնել կաթի հետ և լավ խառնել բլենդերով՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
- Այնուհետև կաթնաշոռը խառնել ձվի, կակաոյի, ալյուրի և շաքարավազի հետ:
- Խառնուրդի մեջ ավելացնել վարսակի փաթիլները և նորից խառնել:
- Թողնել 30 րոպե:
- Զանգվածը լցնել տարաների մեջ և թխել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը