Օգտակար և համեղ շոկոլադե պուդինգ
Advertisement 1000 x 90

Օգտակար և համեղ շոկոլադե պուդինգ

Բաղադրիչներ

  1. Անյուղ կաթնաշոռ – 180 գ
  2. Վարսակի փաթիլներ – 50 գ
  3. Կակաո – 3 թ/գ
  4. Կաթ (1%) – 1/2 ճ/գ
  5. Բնական յոգուրտ – 150 մլ
  6. Ձու – 2 հատ
  7. Ալյուր – 2 թ/գ
  8. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Վարսակի փաթիլները լցնել յոգուրտի մեջ, թողնել 10 րոպե:
  2. Կաթնաշոռը խառնել կաթի հետ և լավ խառնել բլենդերով՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
  3. Այնուհետև կաթնաշոռը խառնել ձվի, կակաոյի, ալյուրի և շաքարավազի հետ:
  4. Խառնուրդի մեջ ավելացնել վարսակի փաթիլները և նորից խառնել:
  5. Թողնել 30 րոպե:
  6. Զանգվածը լցնել տարաների մեջ և թխել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը