Բաղադրիչներ
- Պյուրե կարտոֆիլ – 500 գ
- Նրբերշիկ – 4 հատ
- Ձու – 1 հատ
- Տոմատի մածուկ
- Պանիր – 100 գ
- Կանաչի՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Պյուրե կարտոֆիլը խառնել ձվի հետ և տեղադրել յուղապատ տարայի մեջ:
- Վրան տոմատի մածուկ տարածել:
- Տեղադրել նրբերշիկները և ավելացնել քերած պանիրը:
- Թխել 15 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Վրան կանաչի ցանել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը