Փոքրերի և մեծահասակների սիրելի ուտեստը. կարտոֆիլային թխուկ՝ նրբերշիկով և պանրով
Advertisement 1000 x 90

Փոքրերի և մեծահասակների սիրելի ուտեստը. կարտոֆիլային թխուկ՝ նրբերշիկով և պանրով

Բաղադրիչներ

  1. Պյուրե կարտոֆիլ – 500 գ
  2. Նրբերշիկ – 4 հատ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Տոմատի մածուկ
  5. Պանիր – 100 գ
  6. Կանաչի՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Պյուրե կարտոֆիլը խառնել ձվի հետ և տեղադրել յուղապատ տարայի մեջ:
  2. Վրան տոմատի մածուկ տարածել:
  3. Տեղադրել նրբերշիկները և ավելացնել քերած պանիրը:
  4. Թխել 15 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
  5. Վրան կանաչի ցանել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը