Հեքիաթային թխվածք՝ կիրակնօրյա նախաճաշի համար
Advertisement 1000 x 90

Հեքիաթային թխվածք՝ կիրակնօրյա նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 250 գ
  2. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  5. Աղ – 1/2 թ/գ
  6. Կաթ – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել կաթը և սպիտակաձավարը և թողնել 10 րոպե, որ սպիտակաձավարն ուռչի:
  2. Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն՝ շաքարավազի հետ, աղը և սպիտակաձավարը:
  3. Կաղապարը պատել մարգարինով և պաքսիմատ շաղ տալ:
  4. Թխել 40 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը