Բաղադրիչներ
- Կաթնաշոռ – 250 գ
- Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
- Ձու – 2 հատ
- Շաքարավազ – 1 ճ/գ
- Աղ – 1/2 թ/գ
- Կաթ – 1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել կաթը և սպիտակաձավարը և թողնել 10 րոպե, որ սպիտակաձավարն ուռչի:
- Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն՝ շաքարավազի հետ, աղը և սպիտակաձավարը:
- Կաղապարը պատել մարգարինով և պաքսիմատ շաղ տալ:
- Թխել 40 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը