Ձմեռային ջերմացնող ապուր՝ հավով և վարսակի փաթիլներով
Advertisement 1000 x 90

Ձմեռային ջերմացնող ապուր՝ հավով և վարսակի փաթիլներով

Պատրաստման եղանակը

  1. Եփել սովորական հավի արգանակ, ըստ ճաշակի աղ ցանել:
  2. Կարտոֆիլը կտրատել խոշոր կտորների և ավելացնել կաթսայի մեջ:
  3. Հետո ավելացնել վարսակի փաթիլները:
  4. Տապակել մանր կտրատված սոխը՝ տոմատի մածուկով:
  5. Ըստ ցանկության՝ ապուրի մեջ ավելացնել աջիկա, ինչպես նաև՝ տղեմալի կամ սացեբելի:
  6. Պատրաստի ապուրի մեջ ավելացնել կտրատված կանաչի և սխտոր:
  7. Կաթսան ծածկել կափարիչով, անջատել կրակը և թողնել մոտ 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը