Օրվա հրաշալի սկիզբ. անուշաբույր թեյ՝ պատրաստված տանձից
Advertisement 1000 x 90

Օրվա հրաշալի սկիզբ. անուշաբույր թեյ՝ պատրաստված տանձից

Բաղադրիչներ

  1. Տանձ – 1 հատ
  2. Ցեյլոնյան սև թեյ – 10 գ
  3. Շագանակագույն շաքարավազ – 20 գ
  4. Կիտրոն – 1/4 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Տանձը բաժանել 4 մասի: Հեռացնել միջուկը և բարակ շերտատել: Ցողել կիտրոնի հյութով և տեղավորել բաժակների մեջ:
  2. Առանձին պատրաստել թեյ 800 մլ ջրի համար:
  3. Յուրաքանչյուր բաժակի մեջ շաքարավազ և կիտրոնի հյութ ավելացնել, խառնել և լցնել տաք թեյը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը