Նուրբ թխվածքաբլիթներ՝ ընդամենը 4 բաղադրիչից
Advertisement 1000 x 90

Նուրբ թխվածքաբլիթներ՝ ընդամենը 4 բաղադրիչից

Բաղադրիչներ

  1. Ցորենի ալյուր – 180 գ
  2. Ձվի դեղնուց – 2 հատ
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Փափուկ կարագը խառնել ձվի դեղնուցների հետ՝ մինչև կրեմանման զանգված ստացվի:
  2. Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը և ալյուրը, և նորից խառնել խմորը:
  3. Խմորից փոքրիկ գնդիկներ ձևավորել և շարել պերգամենտով պատված տապակի վրա:
  4. Թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը