Սիրում եք պանրիկներ, բայց դրանք չեն ստացվում. այս բաղադրատոմսով ստացվում է բացառապես բոլորի մոտ
Advertisement 1000 x 90

Սիրում եք պանրիկներ, բայց դրանք չեն ստացվում. այս բաղադրատոմսով ստացվում է բացառապես բոլորի մոտ

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 600 գ
  2. Շաքարավազ – 60 գ
  3. Ձու – 3 հատ
  4. Սպիտակաձավար – 180 գ (80 գ՝ կաթնաշոռի մեջ, 100 գ՝ թավալելու համար)
  5. Չամիչ – 50 գ
  6. Աղ – 1/4 թ/գ
  7. Բուսայուղ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պատառաքաղով տրորել կաթնաշոռը, հետո ավելացնել ձուն և լավ խառնել:
  2. Ավելացնել 80 գ սպիտակաձավար, շաքարավազ և աղ, խառնել և թողնել մի քանի րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարն ուռչի:
  3. Զանգվածին ավելացնել լվացած և չորացրած չամիչ:
  4. Գդալով վերցնել կաթնաշոռային զանգվածը, թավալել սպիտակաձավարի մեջ, ձևավորել պանրիկներ:
  5. Տապակել պանրիկները բուսայուղով՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
  6. Մատուցել թթվասերի կամ մուրաբայի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը