Արագ, համեղ և օրիգինալ նախաճաշ
Advertisement 1000 x 90

Արագ, համեղ և օրիգինալ նախաճաշ

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 100 գ
    2. Թթվասեր – 2 ճ/գ
    3. Ձու – 1 հատ
    4. Կաթ – 5 ճ/գ
    5. Շաքարավազ – 0.5 թ/գ
    6. Աղ – 0.5 թ/գ
    7. Նրբերշիկ (երշիկ) – 200 գ
    8. Բուսայուղ՝ տապակման համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Նրբերշիկը կտրատել:
  2. Խմորի համար հարել ձուն, կաթը, թթվասերը, աղը և շաքարավազը:
  3. Ավելացնել ալյուրը և կրկին խառնել:
  4. Նբերշիկի կտորները թավալել խմորի մեջ բոլոր կողմերից, այնուհետև տապակել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը