Լավագույն սոուսն աղցանների համար
Advertisement 1000 x 90

Լավագույն սոուսն աղցանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Թարմ վարունգ – 2 հատ
    2. Փափուկ սերուցքային պանիր – 100 գ
    3. Թթվասեր – 2 ճ/գ
    4. Սխտոր – 1-2 ատամիկ
    5. Սամիթ – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

  1. Վարունգն անցկացնել մանր քերիչով:
  2. Ավելացնել մանրացված սխտորը և կանաչին, թթվասերը և փափուկ պանիրը:
  3. Լավ խառնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը