Արագ պիցցա՝ ընդամենը 10 րոպեում
Advertisement 1000 x 90

Արագ պիցցա՝ ընդամենը 10 րոպեում

Բաղադրիչներ

  1. Թթվասեր – 4 ճ/գ
  2. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Ալյուր – 9 ճ/գ
  5. Պանիր

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմոր ստանալու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր:
  2. Խմորը լցնել յուղապատ տապակի մեջ:
  3. Խմորի վրա լցնել միջուկը (տոմատի մածուկ, երշիկ, շերտատված թթու վարունգ, ձիթապտուղ, լոլիկ և այլն):

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը